top of page
shutterstock_1855315285.jpg
shutterstock_1855315285.jpg

Ripsienpidennykset

Tekijät: Kristina & Christi

Ripsienpidennykset ovat täydellinen tapa säästää kaunistautumiseen menevää aikaa.
Kukapa ei haluaisi herätä aamulla heti valmiina ja kauniina päivään?

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin katseesta saadaan näyttävä ilman meikkejä. Ripsienpidennykset ovat keränneet suurta suosiota maailmalla ja ovat tunnettuja näyttävän sekä intensiivisen katseen luomisesta. Ripsiliima on turvallista silmille ja oikein laitettuna ripsienpidennykset eivät vahingoita omia ripsiä.


Butterfly kauneushoitola tarjoaa monen vuoden kokemuksella laadukkaat ja kauniit ripsienpidennykset näyttävistä volyymiripsistä luonnollisiin klassisiin ripsiin. Asiakkaamme ovat olleet erityisen tyytyväisiä kilpailukykyisiin hintoihimme, monipuoliseen ripsivalikoimaamme sekä nopeaan, mutta erityisen ammattitaitoiseen ripsitekijäämme.

Ko
kenut ripsitekijämme valitsee kanssasi juuri Sinulle sopivan ripsimallin eli olet lämpimästi tervetullut ripsienlaittoon ilman mitään aikaisempaa kokemusta tai tietämystä eri ripsienpidennysmalleista! <3

Klassiset ripset

Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu. Klassisilla ripsienpidennyksillä on helppo muokata esimerkiksi ripsien pituutta menettämättä luonnollisen näköistä katsetta. 

Klassiset sopivat heille, jotka kaipaavat syvempää, ripsivärimäistä lopputulosta.

Volyymiripset

Volyymiripset ovat näyttävämmät, tuuheammat sekä intensiivisemmät kuin klassiset ripset. Volyymiripsien näyttävyys luodaan useamman volyymiripsikuidun avulla, jolloin kuidut muodostavat kaarevan viuhkan ja viuhka liimataan ripseen kiinni. 

Volyymiripset on mahdollista laittaa C, CC, D ja L-kaarevuudella ja 6-16mm pituudella.

Värilliset ripset

Värillisiä ripsiä löytyy volyymiripsikuituina ja niitä on myös mahdollista lisätä volyymiripsiin tai klassisiin ripsiin, jolloin ripsiin saadaan kahta eri väriä tuomaan lisää näyttävyyttä. Volyymiripsienpidennyksiin on mahdollista valita kuinka paljon värillisiä volyymiripsikuituja laitetaan.

Värilliset ripset on mahdollista laittaa C, CC, D ja L-kaarevuudella sekä 6-16mm pituudella. Värivaihtoehdot ovat vihreä, violetti, pinkki, sininen, ruskea ja punainen. 

Kristinan kuvagalleria:

Picsart_23-05-01_18-14-30-251_edited_edi
Picsart_23-05-02_19-54-33-085_edited_edi
Picsart_23-05-04_13-49-23-046_edited_edi
Picsart_23-01-21_11-48-04-229_edited_edi

Lisää kuvia löydät Facebook -sivuiltamme!

bottom of page